header_top

Arkiv 2014 - Tidligere Nyheder - Vest ABCD

Udskriv


DANMARKSMESTERSKAB I REGIONSGOLF 2014
SØNDAG, DEN 21. SEPTEMBER I KORSØR GOLFKLUB

 

Landsfinalerne i A, B, C og D rækkerne er i dag afviklet på Korsør Golfklubs bane. Dagen startede i regn og blæst, men endelig kom solen og satte sit præg på banen. Holdene var tændte, og der var god stemning og en god sportsånd blandt spillerne.

Især i A-rækken var der spænding til det sidste i 1.single herrekampen, der blev afgjort på 18. hul. Breinholtgaard kunne vinde med all-square, hvorimod Værløse skulle vinde hullet for at få sejren hjem. Efter at begge havde slået deres 2. slag, gav det et gys blandt tilskuerne. Værløse slog sin bold i vandet og Breinholdgaard sin bold oppe på terrassen (out-of-bounds). Så var de lige på greenen, men til sidst delte de hullet og Breinholtgaard vandt kampen.

Et stort tillykke til vinderne. Igen i år kunne Breinholdtgaard's A-hold og Trehøje's D hold tage pokalerne med hjem.

Danmarksmestrene i de 4 rækker blev:
A-rækken: Breinholtgard vandt over Værløse
B-rækken: Hjortespring vandt over Rold Skov
C-rækken: Ree vandt over Odense
D-rækken: Trehøje vandt over Furesø
 
Turneringsledelsen siger tak til alle deltagere for en dejlig dag, Tak til Korsør Golfklub for værtskabet samt til restauranten for god forplejning.

Billederne fra dagen kan ses under menupunkt: Galleri.

På gensyn i sæsonen 2015.

På turneringsledelsens vegne.
Jill Hanghøj
Formand.


Danmarksmesterskab i Regionsgolf 2014
 
Et stort tillykke til de 4 hold, der har kvalificeret sig til Danmarksmesterskab i Regionsgolf 2014. På flot vis repræsenterede holdene deres klubber i regionsfinalerne.
 
Næste udfordring er landsfinalen, der i år afvikles på Korsør Golf Klub’s udfordrende bane søndag, den 21. september 2014.
 
Turneringsledelsen for Regionsgolf Øst er ansvarlig for turneringens afvikling bistået af repræsentanter for turneringsledelsen i vest, og hele bane er lukket for finale. Der er gunstart fra 4 huller med første tee-off kl.09.00
 
A-rækken: Breinholtgaard mod Værløse – start på hul 1
B-rækken: Rold Skov mod Hjortespring – start på hul 5
C-rækken: Odense mod Ree – start på hul 9
D-rækken: Trehøje mod Furesø – start på hul 14

Dagens program kan ses under fanebladet LANDSFINALE.

Holdene ønskes held og lykke i Korsør!


På turneringsledelsens vegne
Jill Hanghøj
Formand 

 
Regionsfinale Vest ABCD i Holstebro den 14. september 2014
 
Regionsfinalerne i Vest ABCD er netop afviklet på Holstebro Golf Klub’s smukke skovbane.
 
I de 4 rækker dystede 48 entusiastiske golfere, der kom fra nær og fjern, om de 4 pokaler. Vejrguderne var med os, og hulspils matcherne blev afviklet i en god og sportslig atmosfære.
 
Resultaterne blev:
A-rækken: Breinholtgaard vandt over Ørnehøj
B-rækken: Rold Skov vandt over Gyttegaard
C-rækken: Odense vandt over Nordvestjysk
D-rækken: Trehøje vandt over Vestfyn
 
Et stort tillykke til vinderne og turneringsledelsen ønsker held og lykke i Landsfinalen søndag, den 21. september på Korsør Golf Klub’s udfordrende bane, hvor regionsvinderne i vest møder regionsvinderne fra øst.

Billederne fra dagen kan ses under menupunkt: Galleri.
 
Turneringsledelsen vil gerne sige tak til Holstebro Golf Klub for værtskabet, god behandling og en rigtig god dag.
 
Jill Hanghøj
Formand

 

Sponsorpræmier ved Regionsgolf Danmarksmesterskab 2014 
 
De 3 bestyrelserne i Regionsgolf  Danmark har fået et tilbud til landsfinalerne, som vi har sagt tak for og som kommer alle vore landsfinaledeltagere til gode.

1. præmie til alle landsmestre
På Gut Apeldör: En overnatning med morgenmad og to runder golf for 1 person.

2. præmie til alle ”runner-up”
På Gut Uhlenhorst: To runder golf, to på hinanden følgende dage. 2 retters menu den første dag i klubhuset for 1 person (ingen overnatning).
 
Hole-in-one præmie
Den første hole-in-one på hver af de tre landsfinaledage udløser et 6 dages ophold inklusiv halvpension samt 4 dages greenfee for 1 person på Hotel Tyrol, St. Johann, Østrig

Gavekortene er gyldige hele 2015

På bestyrelsens vegne
Jill Hanghøj
Formand - Regionsgolf Vest ABCD
31. august 2014

 


Galleriet
I galleriet findes stemningsbilleder fra kvartfinalen i A-rækken, der blev afviklet i Vejle mandag, den 25. august. Varde Golfklub dystede mod Golfklub Lillebælt, og Varde gik videre til semifinalen med cifrene 7-4. Da holdene mødtes var det strålende solskinsvejr, men da de 2 hold var klar på 1. tee på baneforløbet Parken/Skoven kom der en byge. Heldigvis var der tale om en ganske kort en af slagsen, så da spillet kom i gang, var solen atter frem. Der var fin stemning på begge hold, og alle var opsat på, at give hinanden en god kamp.
Billeder og tekster indsendt af Jill Hanghøj.

 

Tillykke til puljevinderne

Den sidste kamp i de indledende runder spilles mandag, den 30/6.2014, og de mange holddeltagere har haft nogle gode golfoplevelser og også truffet nye golfbekendtskaber. Fra holdkaptajnerne har turneringsledelsen modtaget mange positive tilkendegivelser om turneringens afvikling, og spillerne glæder sig allerede til sæson 2015. Der er kun indkommet én enkelt protest.
 
Slutspilsrunderne

På hjemmesiden kan holdkaptajner og spillere danne sig et overblik over slutspilsrunderne. Starttidspunktet for samtlige kampe frem til semifinalerne er sat til kl.16.30 (evt. andre angivne tidspunkter er aftalt med værtsklubben). På grund af tidspunktet for solnedgangen i perioden, hvor semifinalerne afvikles, er disse kampe sat til søndage kl.15.00.

Hvis der er accept fra begge hold, kan holdkaptajnerne aftale en ændring i dato/spilletidspunkt, og ændringer skal meddeles webmasteren, således at hjemmesiden altid er ajourført. Spilletidspunktet skal ligge i perioden fra lørdag før spilledagen til torsdag efter spilledagen, og resultater skal være indtastet senest 24 timer efter kampens afvikling.
 
Allerede i januar måned blev samtlige værtsklubber kontaktet m.h.t. banereservationer, og om at være behjælpelig med at stille med en repræsentant, der kan stå til rådighed for de besøgende klubber.
 
’’Hjemmeklubben’’, som er den førstnævnte klub i slutspilspplanen, bedes rette henvendelse til værtsklubben for at sikre sig, at alt det praktiske er i orden. Det er kun ”hjemmeklubben”, der kan indtaste kampresultatet, og deadline er senest 24 timer efter kampens er afviklet.
 
Deltagerne i slutspilsrunderne ønskes en fortsat god turnering, og vi glæder os til at se finaledeltagerne til Regionsfinalen i Holstebro den 14. september 2014. Alle ønskes en god sommer.
 
28. juni 2014
 
Nye stemningsbilleder fra turneringen i galleriet:
B20 Rold Skov mod Sebber Kloster den 16. juni 2014
Denne kamp var topkamp, idet holdene stod lige (med 8 points til hvert hold) inden denne afsluttende match. Matchen endte 9-2 i Rold Skovs favør.
 
På 1. billede er det Sebber Klosters kaptajn, Ronnie Marcher, der holder taler til holdet fra Rold Skov. Ronnie kunne desværre ikke selv spille, da han blev opereret i knæet for få dage siden, men holdt en god og sjov tale.
 
På det andet billede ses holdet fra Sebber Kloster til venstre - og holdet fra Rold Skov til højre.
 
Billeder og tekst indsendt af Birte Hvid fra Rold Skov.
 


Turneringsbetingelser - Afstandsmålere
 

Gennem den seneste tid er der indkommet en række spørgsmål vedr. smartphones og afstandsmåling. Derfor har vi tilrettet turneringsbetingelserne med følgende tekst:

I denne turnering må en spiller opnå informationer om afstande ved at benytte udstyr der måler afstande.

Der kan læses mere om smartphones, afstandsmåling og lokale regler ved at benytte nedenstående links, der også findes i turneringsbetingelserne.

17. maj 2014 Sæson 2014 skudt i gang!
 
Så er sæson 2014 skudt i gang og de første regelspørgsmål er rullet ind angående spillernes EGA handicap. Vi gøre opmærksom på vigtigheden af, at holdkaptajnerne har indsigt i deres spilleres handicaphistorik og vil anbefale, at såfremt en spillers handicap er uden for grænsen, at der medbringes en kopi af dennes handicaphistorik, således at man kan undgå eventuelle misforståelser.
Husk at hjemmeklubben skal indberette resultatet på hjemmesiden senest 3 døgn efter kampen er spillet.
Under et besøg i nordjylland benyttede undertegnede lejligheden til en afstikker til Sindal Golf Klub sidst på eftermiddagen den 5. maj, da Sindals A16 hold skulle møde Hvide Klits A-hold, og der var som sædvanlig en god stemning på holdene.
Sindals D hold skulle have mødt Hjørring, som desværre havde meldt afbud, men Sindals spillere gik alligevel 18 huller og har efterfølgende meddelt, at de havde en god tur.
 I galleriet kan der ses nogle stemningsbilleder fra Sindal.

7. maj 2014

Sæson start 2014

Kære klubkoordinatorer, holdkaptajner og regionsgolfere!

Så nærmer tiden sig for starten af sæson 2014. I år medvirker 100 klubber med i alt 310 hold, og bestyrelsen ser frem til en spændende turnering med mange gode golfoplevelser og et godt socialt samvær.

Spilleplanen er rettet til med de ændringer i datoer og klokkeslet, som klubberne har indberettet - check venligst jeres puljer. Datoer kan dog stadig ændres, hvis begge holdkaptajner er indforstået hermed og ændringen indsendt per mail til jill@hanghoej.net. Spilleplanen skal til enhver tid være ajour.

Som det fremgår af turneringsbetingelserne for 2014 er det vedtaget, at divisionsspillere kan deltage i både de indledende- og slutspilsrunderne i ABCD turneringen.

I lighed med de sidste par år følger Golfbladet regionsgolfen, og modtager gerne historier og fotos fra deltagerne og klubberne. Skriv en mail til morten@mag-media.dk.

Vi ønsker alle en god sæson og sender de bedste hilsener


Slutspilsplanen 2014
Slutspilsplanen for de 4 rækker er nu offentliggjort på hjemmesiden, hvoraf også fremgår de værtsklubber, der skal stille bane til rådighed i slutspilsrunden.

I slutspilsrunden er starttidspunktet for samtlige kampe frem til semifinalerne sat til mandage kl.16.30. På grund af tidspunktet for solnedgangen i perioden, hvor semifinalerne afvikles er disse fastsat til søndage kl.15.00.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme enkelte ændringer efter de indledende runder.

 


Velkommen til turneringen 2014                                                     

Spilleplanen for 2014 er nu på hjemmesiden, således at klubberne kan reservere baner, og spillerne har mulighed for at få et overblik over spilledatoerne.

Turneringen afvikles på følgende datoer:

Indledende runder: Mandagene 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6 og 16/6
Slutspils runder:  Mandagene 11/8, 18/8, 25/8 og søndag 31/8
Regionsfinaler:    Søndag, den 14/9 i Holstebro Golfklub
Landsfinaler:      Søndag, den 21/9 i Korsør

Klubkoordinatorerne har nu adgang til Log in med det tildelte password. Vejledning til klubkoordinatorerne findes under menupunkt "Administration". Her findes også Hard Card, som er et hjælpemiddel til holdkaptajner og spillere.

Klubberne opfordres til at etablere et link fra klubbens hjemmeside til www.regionsgolf-danmark.dk, således at alle interesserede kan følge med i turneringens udvikling.

Bestyrelsen ser frem til en spændende og god sæson 2014

 


Info- og regelaftener

 Vi må sige, at med lige knap 150 deltagere, at vi har ramt rigtigt med initiativet om at afholde info- og regelaftener, og vi siger tak til alle der har bidraget positivt til disse aftener.
 
Se billederne under menupunkt Galleri.
 

Sidste arrangement blev afviklet den 19. marts i Midtfyn Golfklub, hvor der var 19 deltagere. Igen en god aften, og alle var enige i at det er godt at få genopfrisket hulspilsreglerne og turneringsbetingelserne.

Den 12. marts kom turen til Ikast og her var der igen en god spørgelyst fra de 21 deltagere.
 
Igen en rigtig god aften den 5. marts i Royal Oak med flot deltagelse, især fra Royal Oak hvor klubbens formand Ole Sindberg havde opfordret til deltagelse, og der mødte 14 deltagere fra klubben. Herudover var der deltagelse fra yderligere 10 klubber, så det samlede antal kom op på 41.
Som på de andre aftener var der god spørgelyst og en god stemning. Restauranten havde sørget for et dejligt kagebord med bl.a lune pandekager. Ole Sindberg fra Royal Oak sluttede aftenen af med en store tak til Regionsgolfen og for initiativet til aftenen, og især for det store arbejde i forbindelse med selve turneringen. Se billeder fra aftenen i galleriet. Alt i alt en rigtig god aften, og flere har meldt tilbage med positive tilkendegivelser.
 
 å kom turen til Mollerup, hvor der igen var flot opbakning til aftenen onsdag, den 26. februar, hvor 15 klubber var repræsenteret med 29 deltagere.
Næstformand Steen Ogstrup bød velkommen og efter en kort præsentation af Regionsgolf, gav han ordet til Karsten Troelsen. En gennemgang af turneringsbetingelserne samt holdkaptajnens rolle og hulspilsreglerne gav anledning til en god debat, og alle var enige i, at det er holdkaptajnens opgave at have styr på, at hans spillere har et korrekt EGA handicap og er berettiget til at spille med i turneringen. Der var også plads til at røre lattermusklerne, da Karsten viste underholdende filmklip.
 
Første møde i rækken var 19. februar i Ørnehøj. Efter en orientering om Regionsgolf gennemgik Karsten Troelsen, bestyrelsesmedlem i Regionsgolf Vest ABCD og DGU-dommer, hulspilsreglerne og turneringsbetingelserne.  Det var et meget vellykket arrangement med stor spørgelyst og ivrig diskussion om regler og turneringsbetingelserne. Programmet kom rigtig meget omkring, og tilhørerne sugede til sig, og der var flere ting, som gav anledning til diskussioner og overraskelser; men også nye ting omkring regler. Karsten kørte det rigtig godt i en seriøs men også underholdende atmosfære.
Alt i alt et rigtigt godt møde, og efter afslutning hørte vi flere sige, at det havde været en meget fin aften - og at det var noget de følte, der havde været behov for.

Slutspilsplanen 2014
Slutspilsplanen for de 4 rækker er nu offentliggjort på hjemmesiden, hvoraf også fremgår de værtsklubber, der skal stille bane til rådighed i slutspilsrunden.

I slutspilsrunden er starttidspunktet for samtlige kampe frem til semifinalerne sat til mandage kl.16.30. På grund af tidspunktet for solnedgangen i perioden, hvor semifinalerne afvikles er disse fastsat til søndage kl.15.00.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme enkelte ændringer efter de indledende runder.

16. februar 2014


Regionsgolf Vest ABCD inviterer til informations- og regelaftener

I Regionsgolf Vest ABCD arbejder vi hele tiden på at forbedre turneringen og forholdene for deltagerne og klubkoordinatorerne. Det er vores intention at oplyse og tilføre jer så megen viden som muligt – om alt der vedrører turneringen. Vi hører ofte, at hulspillet giver anledning til spørgsmål og måske lidt uenighed, når turneringskampene spilles.

Bestyrelsen har derfor besluttet at afholde informations- og regelaftener i Regionsgolf Vest ABCD`s område for alle klubkoordinatorer og holdkaptajner. Der vil blive orienteret om Regionsgolf Vest ABCD og vores bestyrelsesmedlem og DGU-dommer, Karsten Troelsen, vil gennemgå hulspilsreglerne. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål i øvrigt.
 
Holdspillere er også velkomne til at deltage. Er du interesseret, så kontakt venligst din klubkoordinator vedr. sted/dato for møderne og evt. tilmelding. Til orientering oversigt over informations- og regelaftener i Regionsgolf Vest ABCD

 

Onsdag den 19. februar 2014, kl. 18:30

Ørnehøj Golfklub, Lundegårde 70, 9260 Gistrup

Onsdag den 26. februar, kl. 18:30

Mollerup Golf Club, Mollerupvej 7 | 8240 Risskov

Onsdag den 5. marts, kl. 18.30

Royal Oak Golfklub, Golfvej 12, Jels | DK-6630 Rødding

Onsdag den 12. marts, kl. 18:30

Ikast Golf Klub, Remmevej 36, 7430 Ikast

Onsdag den 19. marts, kl. 18.30

Midtfyn Golfklub, Kaholehaven 6, 5750 Ringe

Der serveres kaffe/te og en ostemad eller kage (kan variere fra sted til sted).

Prisen er kr. 45,- per person. Beløbet betales på mødeaftenen

Af hensyn til det praktiske arrangement er tilmelding nødvendig.

Tilmelding til bestyrelsesmedlem Birte Hvid på birte.hvid@privat.dk senest 2 uger før aktuel mødedato. Ved tilmelding oplyses hvilket mødested man ønsker at deltage i samt hvor mange deltagere man kommer.

Vi håber at se rigtig mange af jer til en god og informativ aften til fremme af Regionsgolf Vest ABCD.
 
28. januar 2014

 
Velkommen til turneringen 2014                                                     

Spilleplanen for 2014 er nu på hjemmesiden, således at klubberne kan reservere baner, og spillerne har mulighed for at få et overblik over spilledatoerne.

Turneringen afvikles på følgende datoer:

Indledende runder: Mandagene 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6 og 16/6
Slutspils runder:  Mandagene 11/8, 18/8, 25/8 og søndag 31/8
Regionsfinaler:    Søndag, den 14/9 i Holstebro Golfklub
Landsfinaler:      Søndag, den 21/9 i Korsør

Klubkoordinatorerne har nu adgang til Log in med det tildelte password. Vejledning til klubkoordinatorerne findes under menupunkt "Administration". Her findes også Hard Card, som er et hjælpemiddel til holdkaptajner og spillere.

Klubberne opfordres til at etablere et link fra klubbens hjemmeside til www.regionsgolf-danmark.dk, således at alle interesserede kan følge med i turneringens udvikling.

Bestyrelsen ser frem til en spændende og god sæson 2014

19. januar 2014 


Bestyrelsen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår, og velkommen til en ny og spændende sæson 2014 i Regionsgolf Danmarks holdturnering Region Vest ABCD.

Turneringsledelsen kan igen glæde sig over en fin tilslutning til turneringen, hvor 100 klubber deltager – en særlig velkomst til Sønderjylland og Aalborg, der er med for første gang.
 
Spilleplanen forventes at være på hjemmesiden medio januar, hvorefter klubberne har mulighed for at reservere baner.
 
19. december 2013

 
Den 15. oktober åbner vi for tilmeldingerne til sæson 2014, og tilmeldingsblanketten findes under menuen ”Turneringen”.
 
Tilmeldingsblanketten kan kun udfyldes elektronisk. Tilmeldings- og betalingsfristen er 1. december 2013.
 
På tilmeldingsblanketten skal klubberne registrere klubkoordinatoren, der i samspil med klubbernes holdkaptajner for de enkelte hold, får overdraget klubbens ansvar i forhold til Regionsgolf Vest ABCD turneringen med hensyn til matchernes afvikling og resultatindberetning.
 
Turneringsbetingelserne for 2014 findes også på hjemmesiden, og de væsentligste ændringer er:
  • at divisionsspillere igen kan deltage i vores turnering uden begrænsninger
  • at min. handicapgrænsen for damer er 4,5
  • at fristen for indberetning af resultat vil fremover være 3 døgn.
 
Igen i år er der ens turneringsbetingelser for ABCD-rækkerne i øst og vest. Der er små ubetydelige forskelle, som ikke har indvirkning ved afvikling af landsfinalerne.
 
Kampprogrammet forventes at være på hjemmesiden ultimo januar 2014 og indtil da, vil ændringerne i turneringsbetingelserne være markeret med gul. Der sendes en mail til alle klubkoordinatorer, når kampprogrammet offentliggøres og til den tid, vil alle koordinatorerne have adgang til menuen ”Administration” på hjemmesiden.
 
Det forventes, at matcherne afvikles på følgende datoer () er reservedato:
Indledende runder:  Mandagene (28/4), 5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 16/6
Slutspils runder:        Mandagene 11/8, 18/8, 25/8, 1/9
Regionsfinaler:          Søndag, den 14/9 i Holstebro Golfklub
Landsfinaler:              Søndag, den 21/9 i Korsør
 
Under menuen ”Administration” kan forskellige dokumenter downloades: Holdtilmeldingsblanketter til brug på klubbernes opslagstavler, brugermanualer til både klubkoordinator og holdkaptajner, hardcard samt kampkort.
 
Klubberne opfordres til at etablere et link fra klubbens hjemmeside til www.regionsgolf-danmark.dk, således at alle interesserede kan følge med i turneringens udvikling.
 
Oktober 2013

 

 ÅRSMØDEREFERAT 2013 ER NU PÅ HJEMMESIDEN - SE UNDER MENUPUNKT "ORGANISATION"


   DANMARKSMESTERSKAB I REGIONSGOLF 2013


REGIONSGOLF VEST ABCD VANDT SUVERÆNT OVER ØST I LANDSFINALERNE SØNDAG, DEN 22. SEPTEMBER 2013 I LYNGBYGAARD GOLF

Et stort tillykke til vinderne i de 4 rækker, A-hold Breinholdtgaard, B-hold Vejle, C-hold Dronninglund og D-hold Trehøje. Man må sige, der blev gjort rent bord!
Se resultaterne under menupunkt "Infor" for at komme ind i arkiv for 2013, og klik ind på galleriet for billeder af holdene.

 

Turneringsledelsen siger tak til alle deltagere for en dejlig dag på en rigtig god bane, og tak til Lyngbygaard Golf for værtsskabet.
 

På gensyn i sæsonen 2014.


 

 
Årsmødet 2013 afholdes i Hedensted Golf Klub
lørdag, den 5. oktober 2013
 

 
 
DANMARKSMESTERSKAB I REGIONSGOLF 2013
 
 
REGIONSGOLF VEST ABCD VANDT SUVERÆNT OVER ØST I LANDSFINALERNE SØNDAG, DEN 22. SEPTEMBER 2013 I LYNGBYGAARD GOLF
 
 
Et stort tillykke til vinderne i de 4 rækker, A-hold Breinholdtgaard, B-hold Vejle, C-hold Dronninglund og D-hold Trehøje. Man må sige, der blev gjort rent bord!
Se resultaterne under menupunkt "Landsfinale", og se i galleriet for billeder af holdene.

 
Turneringsledelsen siger tak til alle deltagere for en dejlig dag på en rigtig god bane, og tak til Lyngbygaard Golf for værtsskabet.
 
 
På gensyn i sæsonen 2014.
 
 

 
Danmarksmesterskab i Regionsgolf 2013
 
 
Et stort tillykke til de 4 hold, der har kvalificeret sig til Danmarksmesterskab i Regionsgolf 2013. På flot vis repræsenterede holdene deres klubber i regionsfinalerne.
 
Næste udfordring er landsfinalen, der i år afvikles på Lyngbygaard Golf søndag, den 22. september 2013.
 
Turneringsledelsen for Regionsgolf Vest ABCD er ansvarlig for turneringens afvikling, og hele bane er lukket for finale. Der er gunstart på alle huller med første tee-off kl.09.00
 
A-rækken: Breinholtgaard mod Hillerød
B-rækken: Vejle mod Hjortespring
C-rækken: Dronninglund mod Værløse
D-rækken: Trehøje mod Skjoldnæsholm
  
Holdene ønskes held og lykke på Lyngbygaard
På turneringsledelsens vegne

Preben Hanghøj  


DANMARKSMESTERSKAB I REGIONSGOLF 2013
REGIONSGOLF VEST ABCD VANDT SUVERÆNT OVER ØST I LANDSFINALERNE SØNDAG, DEN 22. SEPTEMBER 2013 I LYNHGBYGAARD GOLF
 
Danmarksmesterskab i Regionsgolf 2013
  
Et stort tillykke til de 4 hold, der har kvalificeret sig til Danmarksmesterskab i Regionsgolf 2013. På flot vis repræsenterede holdene deres klubber i regionsfinalerne.
 
Næste udfordring er landsfinalen, der i år afvikles på Lyngbygaard Golf søndag, den 22. september 2013.
 
Turneringsledelsen for Regionsgolf Vest ABCD er ansvarlig for turneringens afvikling, og hele bane er lukket for finale. Der er gunstart på alle huller med første tee-off kl.09.00
 
A-rækken: Breinholtgaard mod Hillerød
B-rækken: Vejle mod Hjortespring
C-rækken: Dronninglund mod Værløse
D-rækken: Trehøje mod Skjoldnæsholm
  
Holdene ønskes held og lykke på Lyngbygaard
På turneringsledelsens vegne

Preben Hanghøj

 


 
Regionsfinale Vest 2013 i Stensballegaard
 
Regionsfinalerne i Vest ABCD er netop afviklet på Stensballegaard Golf, som ligger i et naturskønt område med udsigt til Horsens Fjord. 
 
I de 4 rækker dystede 48 entusiastiske golfere, der kom fra nær og fjern om de 4 pokaler. Vejrguderne var heldigvis med os, og hulspils matcherne blev afviklet i en god sportslig atmosfære.
 
Resultaterne blev:
A-rækken: Breinholtgaard vandt over Viborg
B-rækken: Vejle vandt over Ebeltoft
C-rækken: Dronninglund vandt over Trehøje
D-rækken: Trehøje vandt over Mariager Fjord
 
Et stort tillykke til vinderne og turneringsledelsen ønsker held og lykke i Landsfinalen søndag, den 22. september på Lyngbygaard Golfs spændende bane, hvor regionsvinderne i vest møder regionsvinderne fra øst.
 
 
Turneringsledelsen vil gerne sige tak til Stensballegaard Golf Klub for værtskabet og en rigtig god dag.
 
Preben Hanghøj
Formand
Regionsgolf Vest ABCD                                     

2. september 2013
 
 
 Regionsfinalerne 2013
Slutrunderne er nu afviklet og vi siger tillykke til de 8 hold, der har kvalificeret sig til Regionsfinalerne, der afvikles på Stensballegaard Golfklub’s bane lørdag, den 14. september.
Turneringsledelsen ser frem til en spændende finaledag i Regionsgolf Vest ABCD:
 A-rækken: Breinholtgaard mod Viborg
B-rækken: Ebeltoft mod Vejle
C-rækken: Dronninglund mod Trehøje
D-rækken: Trehøje mod Mariagerfjord

Trehøjes C og D hold har gentaget sidste års gode spil ved også i 2013 at have kvalificeret sig til Regionsfinalerne - godt gået.
 
Preben Hanghøj
 

 
1. juli 2013
 
Tillykke til puljevinderne
De indledende runder er færdige, og de mange holddeltagere har haft nogle gode runder og skabt sig nye golfbekendtskaber. Fra holdkaptajnerne har turneringsledelsen modtaget positive tilkendegivelser om turneringen, og spillerne glæder sig allerede til næste sæson.
 
Turneringsbetingelser – Divisionsspillere
Turneringsledelsen har modtaget en del henvendelser vedr. turneringsbetingelsernes retningslinier om, at ingen spiller, der har deltaget på divisionshold, kan deltage i slutspillet.
 
Vi har drøftet spørgsmålet og må fastholde, at i slutspillet kan der ikke deltage divisionsspillere.
 
Slutspilsrunderne
På hjemmesiden kan kaptajner og spillere allerede nu danne sig et overblik over slutspilsrunderne. Starttidspunktet for samtlige kampe er sat til kl.16.30 (evt. andre angivne tidspunkter er aftalt med værtsklubben). Allerede i januar måned blev samtlige værtsklubberne kontaktet m.h.t. banereservationer på de angivne datoer/tidspunkt, og om at være behjælpelig med at stille med en repræsentant, der kan stå til rådighed for de besøgende klubber.
 
’’Hjemmeklubben’’, som er den førstnævnte klub i slutspilsprogrammet, bedes hurtigst muligt rette henvendelse til værtsklubben for at sikre sig, at alt det praktiske er i orden. Det er kun ”hjemmeklubben”, der kan indtaste kampresultatet.
Deltagerne i slutspilsrunderne ønskes en fortsat god turnering, og alle ønskes en god sommer.
Venlig hilsen
Preben Hanghøj
Formand
Regionsgolf Vest ABCD

 


 

Hovedsponsor

 

Regionsgolf Danmark Største turnering

© Regionsgolf-danmark.dk.